Spirituele bijeenkomsten

Ieder mens is uniek en moet zijn eigen pad lopen, zijn eigen waarheid ontdekken, maar soms is het fijn om eens met een ander hierover te kunnen praten, om inzichten te delen, maar ook om te horen hoe zij omgaan met situaties die je onderweg tegenkomt. Hoe zij ´de theorie´ in de praktijk brengen. 

Er is natuurlijk ook een stukje herkenning van de onzekerheid, de frustraties, de pijn en de eenzaamheid, waar iedereen mee te maken krijgt en regelmatig mee worstelt.

Maar ook het delen van het heerlijke gevoel als je een hobbel overwonnen hebt. Als je ontdekt wat je werkelijk wilt, wat bij jou past en je trouw aan jezelf durft te blijven, kan heel inspirerend werken.‚Äč

Het ontdekken van een andere kijk op het leven en de veranderingen die dit met zich meebrengt in je dagelijks bestaan, is vaak een eenzaam pad waar je niet gemakkelijk met familie of vrienden over kunt praten.

Als je hier graag eens over wilt spreken met mensen die ook onderweg zijn, of vragen hebt over iets dat je gelezen hebt op de website of in een boek, dan ben je van harte welkom bij deze bijeenkomsten die gehouden worden op diverse locaties in het land of online.
Ze zijn vrij toegankelijk.

* Bij een Spirituele bijeenkomst zijn ook de lesboeken te verkrijgen.

Online bijeenkomsten

Iedere 3e dinsdag
van de maand is er om 19.30 u 
een online spirituele bijeenkomst.

klik hier voor meer informatie 

Bijeenkomsten op locatie:

klik op de locatie van je keuze voor meer informatie

Limburg

Roermond

Noord Brabant

Boxtel-Lennisheuvel

Noord Brabant

Deurne

Limburg

Weert

Gelderland

Brummen