Nieuws

Wil je graag een seintje krijgen als er nieuws is, zoals b.v. een nieuwe themalezing, 
meld je dan hier aan voor
de nieuwsflits
 


14-04-2023  Samenkomst nieuwe stijl!

‚ÄčMet ingang van 6 mei organiseert Zwanie Samenkomsten. Je maakt kennis met de kijk van de leraren op het mens-zijn, spiritualiteit en op allerlei levensvragen die je onderweg op je pad zoal tegenkomt.

Klik hier om meer te lezen..

20-03-2023  Nieuwe themalezing: 'De klas'

                     Klik op de afbeelding om om naar de lezing te gaan.

14-02-2023  Nieuwe themalezing: 'De witte brug'

                     Klik op de afbeelding om ze te beluisteren .

04-02-2023 

De websites www.heteigenpad.nl en www.wereldvandewijsheid.nl zijn vernieuwd!

Op de website Het eigen pad, kun je nu op diverse manieren vanuit de mens onderweg, kennismaken met de kijk van de leraren van de Wereld van de Wijsheid op het menszijn en het pad naar het stoffelijk volbewustzijn. 
'me to Me' neemt je bijvoorbeeld symbolisch mee op reis met je wezen. En naast de spirituele bijeenkomsten waar je ook de lesboeken kunt krijgen, vind je nu ook informatie over energiebehandelingen, droomuitleg en delen medewerkers hun inzichten en inspiratie in de vorm van gedichten, websites of activiteiten....en nieuw: een reisblog!

De website Wereld van de Wijsheid, is een verdiepingswebsite geworden en geeft je een grotere kijk op de Wereld van de Wijsheid, de leraren en de mogelijkheden van het wezen.
Daarnaast vind je hier o.a. Themalezingen en uitleg over dromen en symbolen.

Nieuw is het Online Vragenuurtje Wereld van de Wijsheid 
Met ingang van 19 februari is er elke 3e zondag van de maand om 14.00 uur een online vragenuurtje dat verzorgd wordt door Zwanie.

Tijdens het vragenuurtje kun je o.a. vragen stellen over de Wereld van de Wijsheid en over dromen en symbolen, waarbij de Leraar via haar wezen een antwoord aanreikt. Klik hier voor meer informatie.

We wensen je veel inspiratie!