Introductie

Leraar: ´Ieder mens is uniek en loopt hier op deze aarde rond om, in contact met zijn wezen, zijn lessen te leren en de Wijsheid in zichzelf te ontdekken. De maatschappij is als een spiegel en laat een mens, door datgene waar hij tegenaan loopt, zien waar hij nog iets moet leren, en ontdekken dat het misschien wel anders is dan het lijkt.´ 
...maar wat bedoelen ze daar nou precies mee..... en hoe doe je dat dan? 

De Leraren van de Wereld van de Wijsheid hebben jarenlang lessen doorgegeven met hun kijk op het menszijn en alle perikelen waar een mens zoal tegenaan loopt. Ze reiken ons aan dat door het denken los te laten en te luisteren naar de innerlijke seintjes die je krijgt, je samen met je wezen, je ware zelf, op pad gaat naar het volbewustzijn.

Op deze website maak je op diverse manieren kennis met deze wellicht andere kijk op het menszijn en op de wereld om ons heen. 
´me to Me´ neemt je bijvoorbeeld symbolisch mee op reis met je wezen.
Tijdens spirituele bijeenkomsten kun je samen met mensen die al jaren deze lessen gevolgd hebben en met bezoekers, eens hierover spreken. Inzichten delen, maar ook  b.v. horen hoe zij omgaan met situaties die je onderweg tegenkomt. Hoe zij ´de theorie´ in de praktijk brengen. 
Hier vind je ook de boeken die er in de loop der jaren van deze lessen verschenen zijn.

Snuffel eens rond en ontdek welke mogelijkheden er zijn om ´hulp´ te krijgen onderweg of wat medereizigers met je delen over hun ontdekkingsreis.
Heb je vragen over iets wat je gelezen hebt op de website of in een lesboek, stel ze dan gerust op een spirituele bijeenkomst of tijdens het online vragenuurtje.


We wensen je een goeie reis en veel inspiratie!